Mikha Tambayong

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mikha Tambayong

Moudy Mikha Maria Tambayong atawa nu leuwih dipikawanoh ku ngaran Mikha Tambayong lahir di Jakarta 15 Séptémber 1994.[1] [2] Kalangenanana musik, film, facebook, dahar, saré, sarta sok ngahumor.[1] Kadaharan anu di pikaresepna nya éta coklat, és krim[1] Awal karirna minangka modél, Moudy Mikha Tambayong saterusna ngajajal dunya seni peran.[1] Mikha ogé pernah ngiluan pemilihan modél di hiji majalah taun 2008.[1] Cacak teu jadi pinunjul, tapi liwat ajang éta, ngaranna mimitian dipikawanoh ku jelema.[1] Sarta ngaranna ogé mimitian kakoncara waktu ka pilih jadi salasahiji pamaén di sinetron KEPOMPONG.[1]

Mikha anu ogé alo penyanyi Harvey Malaiholo, pamustunganana nuturkeun tapak mamangna. Mikha mimitian napak karir di dunya sora.[1] Manéhna ngaluarkeun single debut, Cinta pertama, anu ogé soundtrack sinetrom KEPOMPONG.[1] Teu ngan saukur ngaluarkeun single, dara turunan Manado anu ayeuna sakola di SMA Morning Star Academy kelas hiji ieu, boga rencana ngaluarkeun album debut anu miboga nuansa Rnb dina bulan Désémber.[1]

Karya[édit | édit sumber]

Sinetron[édit | édit sumber]

  • 2011 Nada Cinta[3]
  • 2010 Kapten Kompleks[3]
  • 2009 Ulat Kepompong[3]
  • 2008 Kacamata Mama Mia[3]
  • 2008 Sinetron Kepompong[3]


Diskografi[édit | édit sumber]

  • 2011 Nada Cinta (OST Nada Cinta)[3]
  • 2010 Iklan Pucelle Mi Gelas[3]
  • 2010 Bekas Pacar (2010)[3]
  • 2009 Cinta Pertama[3]


Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j (id)profil(diakses kaping 19 November 2011)
  2. (id)[1](diakses kaping 20 November 2011)
  3. a b c d e f g h i (id)info(diakses kaping 20 November 2011)