Miljan Radović

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Informasi Diri
Ngaran lengkep Miljan Radović
Kaping pinumelar 18 Oktober 1975 (umur 43)
Tempat Pingumelar Nikšić,  Montenegro
Jangkung 1,83 m (6 ft 0 in)
Posisi Maen Gelandang serang
Informasi klub
Klub ayeuna Persib Bandung
Nomer 58

Miljan radović (babar di Niksic, Montonegro, 18 Oktober 1975; umur 43 taun) nyaéta salah saurang urut pamaen maen bal Montenegro anu berposisi minangka gelandang seranng.[1][2] Ayeuna anjeunna diangkat jadi palatih klub Persib Bandung Bandung di Indonésia .[1]

Karir[édit | édit sumber]

Klub[édit | édit sumber]

Miljan radović kungsi maen jang Anorthosis Famagusta , Sivasspor , NK Celik Zenica , SK Sturm Graz , FK Grbalj , FK Mogren , OFK Petrovac , sarta Persib Bandung.

Miljan radović mangrupa salah sahiji gelandang asing pangalusna anu kungsi dipiboga ku Persib Bandung Bandung . Ngagabung babarengan Persib Bandung Bandung dina bagian usum 2010/2011 sarta usum hareup tetep dipercaya jadi playmaker Maung Bandung.

Dina usum 2013 anjeunna teu asup dina skuat palatih Djadjang Nurjaman . Tapi cinta-Na pikeun Persib Bandung Bandung teu pernah luntur. Hiji wujud kasatiaanana nyaéta nerbitkeun buku anu eusina nyaritakeun karir maen bal na jeung Persib Bandung Bandung sarta bobotoh anu teu pernah kapohokeun.[3]

Dina babak kadua ISL taun 2012 Miljan Radovic asup nguatkeun Pelita Bandung Raya

Internasional[édit | édit sumber]

Miljan radović acan kungsi dipanggil jang maen dina tim nasional Montonegero

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Miljan Radovic. PT Liga Indonesia. Diakses pada 14 Maret 2011.
  2. Miljan Radović. Situs Goal.com Indonesia. Diakses pada 14 Maret 2011.
  3. Miljan radović. situs Persibhistory.com.