Mintaraga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mintaraga  
PanulisM.A. Salmoen
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1941

Mintaraga (éjahan heubeul: Mintaraga) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya M.A. Salmoen. Ieu buku munggaran medal taun 1941 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia.


Nulis.jpg