Motosu, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Motosu
本巣市
Lokasi Motosu
Motosu aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 374,57 km² (144,6 sq mi)
Populasi (as of May 1, 2007)
     Total 34.742
Lokasi 35°29′N 136°41′E
Lambang
Tangkal Persimmon
Manuk Japanese Bush-warbler
Kantor Pamarentahan Motosu
Walikota Masayuki Naito
Alamat 〒501-1292
324 Monju, Motosu-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0581-34-2511
Ramatloka resmi: Kota Motosu

Kota Motosu (本巣市 Motosu-shi?) nyaéta hiji kota di Kidul-Kulon Préféktur Gifu, Jepang.

Dina tanggal 1 Juli, 2004, populasina 34,925 tur kapadetanna 93 jiwa per km². Legana nyaéta 374.57 km².

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg