Muara Asri, Mesuji Wétan, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muara Asri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanMesuji Wétan

Muara Asri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mesuji Wétan, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mesuji Wétan, Mesuji


Gnome-home.svg