Muara Bantan, Renah Pembarap, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muara Bantan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanRenah Pembarap

Muara Bantan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Renah Pembarap, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Renah Pembarap, Merangin


Gnome-home.svg