Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muara Batang Toru
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.03.29
Désa/kalurahan-

Muara Batang Toru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Muara Batang Toru, Tapanuli Kidul