Muara Bulian, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muara Bulian
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.04.03
Désa/kalurahan-

Muara Bulian nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batanghari Citakan:Muara Bulian, Batanghari