Muara Malinto Baru, Batang Lubu Sutam, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Muara Malinto Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBatang Lubu Sutam

Muara Malinto Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Lubu Sutam, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batang Lubu Sutam, Padang Lawas