Muara Sibuntuon, Sibabangun, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muara Sibuntuon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSibabangun

Muara Sibuntuon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sibabangun, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sibabangun, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg