Muara Tabir, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Muara Tabir

Peta lokasi Kacamatan Muara Tabir
Propinsi Jambi
Kabupatén Tebo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Muara Tabir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tebo Citakan:Muara Tabir, Tebo


Nuvola filesystems folder home.png