Muara Tembesi, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Muara Tembesi

Peta lokasi Kacamatan Muara Tembesi
Propinsi Jambi
Kabupatén Batanghari
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Muara Tembesi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batanghari Citakan:Muara Tembesi, Batanghari


Nuvola filesystems folder home.png