Muaro Jambi, Maro Sebo, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muaro Jambi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanMaro Sebo

Muaro Jambi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Maro Sebo, Muaro Jambi


Gnome-home.svg