Mulia Rayat, Merek, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mulia Rayat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanMerek

Mulia Rayat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Merek, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Merek, Karo


Gnome-home.svg