Mulyosari, Metro Kulon, Metro

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Mulyosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMetro
KacamatanMetro Kulon

Mulyosari nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Metro Kulon, Kota Metro, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Metro Kulon, Metro


Gnome-home.svg