Munjung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Munjung  
Panulis Moh. Ambri
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2008

Munjung nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Moh. Ambri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2008 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg