Murasaki Shikibu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Murasaki Shikibu
Tosa Mitsuoki 001.jpg
Babar: 973
Kyoto, Jepang
Pupus:1014
Kyoto, Jepang
Pakasaban:sastrawan
Génré:novel

Murasaki Shikibu (lahir 973–pupus 1014) nyaéta sastrawan Jepang.

Karya[édit | édit sumber]


Nulis.jpg