Murasaki Shikibu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Murasaki Shikibu
Tosa Mitsuoki 001.jpg
Gumelar973
Kyoto, Jepang
Tilar dunya1014
Kyoto, Jepang
Pagawéansastrawan
Génrénovel

Murasaki Shikibu (lahir 973–pupus 1014) nyaéta sastrawan Jepang.

Karya[édit | édit sumber]


Nulis.jpg