Mutu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Coét jeung mutu

Mutu nyaéta alat anu jadi pasangana coét, anu sok dipaké ngaréndos samara atawa sambel. lamun ditingali tina wangunna, hampir jiga tongkat pondok anu bengkok beulah handapna saeutik, ngan tungtung lebah luhurna lewih leutik ti batan handapna.

Anu tungtung leuwih leutik téa, dipaké pikeun nyekelan mutu éta supaya leuwih ka cangkreum ku leungen. Tungtung anu leuwih badag dipaké pikeun ngalemeskeun samara atawa sambel anu diwadahan dina coét téa .


Nulis.jpg