Na Ix - X, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Na Ix - X
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.23.06
Désa/kalurahan-

Na Ix - X nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Citakan:Na Ix - X, Labuhanbatu Kalér