Naga Juang, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Naga Juang

Peta lokasi Kacamatan Naga Juang
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Naga Juang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Naga Juang, Mandailing Natal


Nuvola filesystems folder home.png