Nahornop Marsada, Pahae Jae, Tapanuli Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Nahornop Marsada
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPahae Jae

Nahornop Marsada nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pahae Jae, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pahae Jae, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg