Namohalu Esiwa, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Namohalu Esiwa

Peta lokasi Kacamatan Namohalu Esiwa
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Namohalu Esiwa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kalér Citakan:Namohalu Esiwa, Nias Kalér


Nuvola filesystems folder home.png