Nassau, Toba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nassau
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.12.21
Désa/kalurahan-

Nassau nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Citakan:Nassau, Toba