Nauli, Sitahuis, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Nauli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSitahuis

Nauli nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sitahuis, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sitahuis, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg