Negara Ratu, Batanghari Nuban, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negara Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBatanghari Nuban

Negara Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batanghari Nuban, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batanghari Nuban, Lampung Wétan


Gnome-home.svg