Sebaran binomial négatip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dina téori probabilitas, sebaran binomial négatip nyaéta anggota tina kulawarga sebaran probabilitas diskrit.


Nulis.jpg


Nulis.jpg