Sebaran binomial négatip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Dina téori probabilitas, sebaran binomial négatip nyaéta anggota tina kulawarga sebaran probabilitas diskrit.


Nulis.jpg


Nulis.jpg