Negeri Kelumbayan, Klumbayan, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Kelumbayan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanKlumbayan

Negeri Kelumbayan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Klumbayan, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Klumbayan, Tanggamus


Gnome-home.svg