Negeri Ratu, Kota Agung, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanKota Agung

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kota Agung, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kota Agung, Tanggamus


Gnome-home.svg