Negeri Ratu, Pesisir Kalér, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanPesisir Kalér

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pesisir Kalér, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pesisir Kalér, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg