Ngadipurwo, Blora, Blora

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ngadipurwo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBlora
KacamatanBlora

Ngadipurwo nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Blora, Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg