Ngamprah, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ngamprah

Peta lokasi Kacamatan Ngamprah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 36,01 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 176.735 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Ngamprah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png