Lompat ke isi

Ngroto, Reban, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Ngroto
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Ngroto
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanReban

Ngroto nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Reban, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.