Nobusuke Kishi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Nobusuke Kishi (岸 信介 Kishi Nobusuke, 13 Nopémber 18967 Agustus 1987) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-56 jeung 57 ti 25 Pébruari 1957 nepi ka 12 Juni, 1958 sarta nepi ka 19 July 1960.

Rujukan[édit | édit sumber]

Saméméhna
Mamoru Shigemitsu
Mentri Luar Negri Jepang
1956–1957
Sanggeusna
Aiichiro Fujiyama


Nulis.jpg