Noto Harjo, Trimurjo, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Noto Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTrimurjo

Noto Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Trimurjo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Trimurjo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg