Nu Ngageugeuh Legok Kiara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nu Ngageugeuh Legok Kiara  
Panulis Dadan Sutisna
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2006

Nu Ngageugeuh Legok Kiara nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Dadan Sutisna. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2006 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg