Nu Ngageugeuh Legok Kiara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nu Ngageugeuh Legok Kiara  
PanulisDadan Sutisna
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2006

Nu Ngageugeuh Legok Kiara nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Dadan Sutisna. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2006 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg