Nyi Haji Saonah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nyi Haji Saonah  
PanulisSjarif Amin
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2003

Nyi Haji Saonah nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Sjarif Amin. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2003 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg