Nyi Haji Saonah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nyi Haji Saonah  
Panulis Sjarif Amin
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2003

Nyi Haji Saonah nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Sjarif Amin. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2003 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg