Nyi Pohaci Sangyang Sri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nyi Pohaci Sangyang Sri  
PanulisHidding, K.A.H.
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunM. Dubbeldeman
Kaping dimedalkeun1929

Nyi Pohaci Sangyang Sri (éjahan heubeul: Nji Pohatji Sangjang Sri) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Hidding, K.A.H.. Ieu buku munggaran medal taun 1929 dina wangun citak ku penerbit M. Dubbeldeman di Leiden.


Nulis.jpg