Nyukang Harjo, Selagai Lingga, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Nyukang Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSelagai Lingga

Nyukang Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Selagai Lingga, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Selagai Lingga, Lampung Tengah


Gnome-home.svg