Obrolan:Étém

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Teh, ieu artikel kirang panjang :D --Aditia.Gunawan (sawala) 14 Nopémber 2011 06.08 (UTC)