Obrolan:Barakuda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Cukup
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

Saupamana loba kieu mah gambarna, saéna didamelkeun galéri wé.--Uchup19 (SAB17)  11 Juni 2017 10.20 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  11 Juni 2017 10.20 (UTC)