Obrolan:Berenuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - Ok
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan Lolongkran ti paragrap kana sub judul atawa antar paragrapna anggang teuing, ieu perlu dirapetkeun.--Uchup19 (SAB17)  5 Juni 2017 03.09 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  5 Juni 2017 03.10 (UTC)