Obrolan:Betok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Untitled[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - ...
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  • Ropéa wangun: disebut ogé (climbing gourami; walking fish) -> (disebut ogé climbing gourami; walking fish) atawa disebut ogé climbing gourami; walking fish; ngagunakeun siripna.(climbing gourame atawa walking fish) --> ngagunakeun siripna, nu matak disebut climbing gourame atawa walking fish.
  • Leungitkeun titik dua: ...kapanggih hirup di nagara : Laos, Malaysia, Myanmar,... jadi ... kapanggih hirup di nagara Laos, Malaysia, Myanmar,...
  • Ropéa kecap: séjéna - séjénna, bentok - betok, siripna - cécépétna, ku kituna - ku kituna, oksigen - oksigén, tibatan - ti batan, ku lantaran - ku lantaran, ti mimiti - Ti mimiti, cénti - sénti, didarat - di darat.
  • Ganti kapital: ...balang balang.[4] di Kalimantan,... --> ...balang balang.[4] Di Kalimantan,....
  • Pupus bagian (climbing gourame atawa walking fish) dina kalimah Bisa ngarayap dina leutak jeung taneuh garing ngagunakeun siripna pikeun pindah tempat/kulah (climbing gourame atawa walking fish).[3].
Haturan kang @ilham.nurwansah, hoyong diparios deui. --Dinototosugiarto (sawala) 3 Séptémber 2017 11.57 (UTC)