Obrolan:DAMRI

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

manawi judulna tiasa dialihkeun kana DAMRI, margi éta mah singgetan..
nuhun,
SU26Ilham (sawala) 11 Nopémber 2011 07.53 (UTC)[bales]