Obrolan:Daun saga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saéna mah ieu artikel teh digabungkeun sareng Saga, kapan artikel saga na ogé masih kirang lengkep.--Uchup19 (SAB17)  31 Januari 2018 04.03 (UTC)