Obrolan:Imam Syafi'i

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

interwikina ngaco yach --Tedi (sawala) 18 Désémber 2014 12.20 (UTC)

hehe, nu mana tah kang? urang lereskeun --Yusup_Ramdani  18 Désémber 2014 14.40 (UTC)
idwiki-na kunaon janten "Tulang" --Tedi (sawala) 19 Désémber 2014 00.17 (UTC)
hehe... kirang ":" na....--Yusup_Ramdani  19 Désémber 2014 01.14 (UTC)