Obrolan:Jeruk Purut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang @Ilham AG, ieu artikel téh horéng geus aya kalawan judul Jeruk purut, wayahna kedah digabungkeun. Hatur nuhun.--Uchup19 (SAB17)  31 Januari 2018 01.32 (UTC)