Obrolan:Kapuloan Sunda Leutik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sigana artikel ieu merenah pisan lamun dipindahkeun kana Kapuloan Sunda Leutik, lantaran nuturkeun gaya basa jurnalistik (loma) anu dipaké dina WBS. --ilhamkang (sawala) 18 Juli 2015 15.53 (UTC)