Obrolan:Kembung jalu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 300 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Can lengkep
  • Minimal 5 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - Can aya
  • Kategori - Kedah diémutan deui, nya enya ieu téh sato has sunda?

Catetan

  • Cobi diaos deui enya-enya dina unggal kalimahna, margi aya kénéh kekecapan anu kedah ditarjamahkeun kana basa Sunda.
  • Wangun kalimahna perlu disusun ulang sangkan jadi wangun kalimah dina basa Sunda.
  • Rujukan perlu dilengkepan dina unggal kalimahna.

Kirang langkung kitu pamendak dina ieu artikel téh. Mangga kanggo diropéa deui. Hatur nuhun --Uchup19 (SAB17)  13 Méi 2017 01.23 (UTC)

Kang @Uchup19‎, parantos diropéa, kumaha ayeuna?--Emod Morales (sawala) 5 Juni 2017 21.45 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  7 Juni 2017 07.37 (UTC)