Obrolan:Lalay

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salangkung mah ieu artikel téh siga saru jeung kalong, ana horéng mah béda nu ngalieurkeunna mah interwikina nu salah. Tas dibenerkeun, kantun dilajeng deui nulis kang @Thaifur Abu Yazid--Uchup19 (SAB17)  29 April 2017 01.10 (UTC)