Obrolan:Lisung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

punten. ieu artikel tacan gaduh rujukan atanapi referensi, ditambihan heula upami tiasamah. supados langkung kapercaya... Sopianwar (sawala) 20 Maret 2016 10.08 (UTC)